Ce cred personajele din Naruto despre u?(varianta 3)
Rezultatul meu a fost: "nume:Shina Hyuga
poza
te place:naruto,neji,kabuto,kiba,lee,deidara,sasori,pain,tobi,shikamaru,gaara,kankuro.
prieteni apropiati:ten ten,sakura.
dusmani:kabuto,orochimaru
ce cred personajele din Naruto despre tine:
Naruto:zoooper dragutza tipa!o iubesc!!!
sasuke:am provoicat-o mai de mult la o lupta shi ma invins,dar nu omorat...nu vreau sa fiu la mila ei!
sakura:pai...chiar daca mereu sunt de acord cu ce spune sasuke,de data asta il contrazic pt ca odata mia salvat viata...e de treaba tipa
hinata:ma uraste la fel de mult ca neji,dar totushi se poarta frumos cu mine...
kiba:wow,e zooper tipa!shi ii place de akamru!^_-
shino:uraste gandaci...
ino:cha!e super fata,bine ca nul place pe sasuke!
shikamaru:e la fel de desteapta ca mine(thinking:cred ca mam indragostit)
neji:shi ea vrea sa demonstreze ca shi cei din ramura secundara sunt la fel de puternici ca cei din ramura principala,shi crede in destin...e la fel ca mine...e perfecta!ten ten:o adevarata prietena(dar de ce neji se folbeaza asa la ea??????)lee:e atat de cool!
gaara:hm...in loc sasi piarda timpul cu rataii aia,mai bine sar alatura noua*te place*
kankuro:daca incerc sa ma dau la ea,imi face gaara un sicriu de nisip*sad*temari:e de treaba*
akatsuki:
itachi:e destul de puternica,dar sa numi stea in cale!
kisame:crede ca sunt un peste!!!
pain:e dragutza...*shi el te place*
deidara:ii place arta...*inca unul la rand...norocoaso!
sasori:e gratioasa ca o lebeda,trebuie so fac papusa mea*of,dar multi se tin dupa tine!*
tobi:o iubesc...
Dintre dusmani:
orochimaru:vrea sa se razbune pe mine fiindca am provocat moartea familiei sale...o sa aiba o mare surpriza...
kabuto:cum a spus lordul orochimaru...(thinking:ce tot spun??e zoooper dragutza.
me:wow fato da esti tare populara!
!^_-" Al tau care este? Click
aici si afla!
Moamaaaaaaa XD Gaara ma iubeste, doreste e indragostit de mine XD gata il visez la noapte cu siguranta XD Sper sa fie un vis lungggg de tot :>
OMG... O.O Am impresia ca in vis va fii ceva degenul: Vine gaara sarind prin copaci cu gandul sa ma invite undeva sua sa-mi spuna ca ma iubeste, iar neji ne pandeste ... cand ajunge la mai putin de jumate de m de mine gaara apare neji si incepe sa se lupte cu el o.O pt. mine o.O apare tenten si incepe sa tipe la mine
) doamne ar fii prea tare
) gata stiu ... am sa inventez o poveste astfel;
)>
( poate nu stiu sigur >
)